Profil

Profil

 

Jeg har mere end 10 års erfaring fra Center for Spiseforstyrrelser i Risskov børn & unge samt voksenafsnit, og fra arbejde på en regional døgnbehandlingsinstitution, og har desuden været ekstern underviser på VIA College i dokumenterede metoder til terapi, rådgivning og behandling.


Jeg har 5 års efteruddannelse som specialist i klinisk børnepsykologi, og har påbegyndt efteruddannelse indenfor specialisering i psykoterapi med voksne. 


Jeg har solid praksiserfaring med samtaleterapeutisk behandling med unge og unge voksne, og har certifikat i Mentaliseringsbaseret behandling (MBT) fra London, Anna Freud Centre, og fra Italien, Puglia. 


Mentaliseringsbaseret behandling  handler om at blive opmærksom på, hvordan vi kommunikerer med os selv, i form af indre dialoger og med hinanden.

Hvis vi ændrer ved det vi kommunikerer med os selv og med andre, kan vi blive langt mere fri af nogle af de problemer, vi alle sammen har, men som ser meget forskellige ud fra menneske til menneske.


Læs mere om min erfaring her

 

Jeg har kompetence indenfor nedenstående områder. Hvis du vil læse mere, kan du klikke på det enkelte område. Hvis der er nogle områder som ikke er nævnt, såsom grubleri, tristhed, ensomhed, lavt selvværd eller andre områder,  er du velkommen til at rette henvendelse til mig.