Profil

Anja Mailund

Autoriseret psykolog og Specialist i klinisk psykologi børn og unge

 

Jeg har mere end 10 års erfaring fra Center for Spiseforstyrrelser i Risskov børn & unge samt voksenafsnit, og fra arbejde på en regional døgnbehandlingsinstitution, og har desuden været ekstern underviser på VIA College i dokumenterede metoder til terapi, rådgivning og behandling.


Jeg har 5 års efteruddannelse som specialist i klinisk børnepsykologi, og har påbegyndt efteruddannelse indenfor specialisering i psykoterapi med voksne. 


Jeg har solid praksiserfaring med samtaleterapeutisk behandling med unge og unge voksne, og har certifikat i Mentaliseringsbaseret behandling (MBT) fra London, Anna Freud Centre, og fra Italien, Puglia. 


Mentaliseringsbaseret behandling  handler om at blive opmærksom på, hvordan vi kommunikerer med os selv, i form af indre dialoger og med hinanden.

Hvis vi ændrer ved det vi kommunikerer med os selv og med andre, kan vi blive langt mere fri af nogle af de problemer, vi alle sammen har, men som ser meget forskellige ud fra menneske til menneske.


Læs mere om min erfaring her

 

Jeg har kompetence indenfor nedenstående områder. Hvis du vil læse mere, kan du klikke på det enkelte område. Hvis der er nogle områder som ikke er nævnt, såsom grubleri, tristhed, ensomhed, lavt selvværd eller andre områder,  er du velkommen til at rette henvendelse til mig.

 Marta Maria Ólavsdóttir

Psykolog

Mit navn er Marta Maria Ólavsdóttir og er tidligere uddannet SOSU, og har mange års erfaring med omsorgsrelateret arbejde. Ved siden af studiet arbejder jeg på et bosted for unge med psykiske og fysiske udfordringer. Og er også frivillig hos AarhusCare, hvor udsatte voksne i Aarhus Kommune, har mulighed for at få gratis kvalitetssikret samtaleterapi. Jeg har et stort hjerte for andre mennesker, og en passion for at forstå mennesker og den verden og de udfordringer hvert menneske bringer med sig. 

Jeg har erfaring med alle aldersgrupper, fra spædbørn til seniorer, og har arbejdet sammen med individer, der har mødt alle slags livsudfordringer, bl.a. trauma, svigt, parforholdsproblemer, familiekonflikter, relationelle udfordringer, tilpasningsproblemer, tab, depression, angst, adfærdsvanskeligheder, graviditet, misbrug, identitetsspørgsmål, udfordringer vedr. job eller uddannelse, for at nævne nogle få. Min livs- og arbejdserfaring har været med til at give mig et nuanceret billede af, hvor mange forbindelser, der er mellem mennesker og hvor meget vi påvirker hinanden – direkte eller indirekte, bevidst eller ubevidst. Og at vi alle er forskellige, med en baggrund og en livshistorie, der er med til at forme os, og påvirke hvordan vi agerer i bestemte situationer. Alle mennesker bliver udsat for svære ting, udfordringer, kritiske hændelser og andre belastninger i løbet af livet. Og det er helt naturligt at vi reagerer psykisk og/eller fysisk på disse oplevelser.